Gebyr hæve i anden bank nordea

Visa/Dankort – Nordea

Visa/Dankort | Nordea

Som hævekort i pengeautomater eller bank (herunder Nordea og Nordeas pengeautomater). 2% af det hævede beløb, dog minimum ……………………… 50,00.

Et Visa/Dankort fra Nordea giver dig adgang til dine penge, hvor end du er i verden. Bestil dit kort via Netbank og få det i løbet af en uge.

Priser for serviceydelser – privatkunder – Nordea

Microsoft Word – Priser_serviceydelser_privat_DK_01.11.2018_Foreninger_og_Bankboks_LSP2

Beløbet dækker det gebyr, som Nordea bliver opkrævet af den modtagende bank. – 50 kr. – 0 kr. – 350 kr. – 50 kr.

Priser for serviceydelser – privatkunder – Nordea

Dette dokument giver dig oplysninger om gebyrerne for benyttelse af de hovedtjenester, der er tilknyttet til betalingskontoen.

Gebyroplysningsdokument | Nordea

Next.DK_RTF2PDF_Test

*For alle kunder, der hæver med et Nordea kreditkort eller Nordea Credit i automat, tillægges yderligere et gebyr på 2% af det hævede beløb, dog minimum 50 kr.

Automater | Nordea

20. aug. 2015 — Som hævekort i pengeautomater eller bank (herunder Nordea og … Fra anden kontanthævning i kassen pr. kalendermåned 30,00 kr.

Vores automater får løbende nye funktioner, så du får mulighed for at ordne meget af det, du plejer at bruge filialen til.

Priser for serviceydelser – privatkunder | Nordea

Microsoft Word – Priser_serviceydelser_privat_DK_20.8.2015

Med Min hverdag, kan du nu hæve euro uden gebyr på dit Visa/Dankort og … dit hævekort, dankort, Visa/dankort eller Nordea Pay i Netbank og Mobilbank.

Brug for euro? – Nordea

Brug for euro? | Nordea

Uanset om du har brug for et kort med saldokontrol, rejseforsikring eller kredit, har vi kortet til dig. Vi anbefaler, at du altid har 2 betalingskort – et …

Når du skal ud at rejse, er det en god ide at have lidt valuta med hjemmefra. Og nu behøver du ikke bestille eller hente euro i en filial. I mange af vores pengeautomater kan du nemlig hæve euro.

Betalingskort og kreditkort – se vores kort her – Nordea

Betalingskort og kreditkort – se vores kort her | Nordea

Hæve op til 5.000 kr. pr. døgn i andre pengeautomater i Danmark og i udlandet, … Når du foretager et køb eller en hævning i en anden EØS-valuta end danske …

Få kort til alle situationer, ligemeget om det skal være kreditkort med ekstra fordele eller et kort uden risiko for at overtrække din konto.

Nordea Pay – Få Visakort og hævekort i ét kort

Nordea Pay – Få Visakort og hævekort i ét kort | Nordea

Nej, men hun kan jo hæve på sit dankort i banken eller hos købmanden. Ellers ku du og så kan i overføre konto til konto vi netbank.

Med Nordea Pay får du et internationalt betalingskort, som både er et Visakort og hævekort. Læs mere om fordelene ved Nordea Pay og bestil kortet her.

Kan jeg gå i Nordea og hæve penge…… – Mybanker

Kan jeg gå i Nordea og hæve penge…… – Mybanker: Sammenlign banker, realkreditlån og forbrugslån

Keywords: gebyr hæve i anden bank nordea